Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά τον Άγγελο Μοσχονά

Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά τον Άγγελο Μοσχονά

Υπήρξε πάντα ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα που υπηρέτησε με δυναμισμό τις ιδέες και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας. Στην οικογένεια και τους οικείους του απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», αναφέρει η ανακοίνωση.

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά τον Αγγελο Μοσχονά, μια ιστορική μορφή της παράταξης, ένα από τα παλαιότερα στελέχη του κόμματος, έναν άνθρωπο συνυφασμένο με την αυτοδιοικητική προσφορά στην Αθήνα και τους πολίτες της», αναφέρει στην ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία.

«Ο Αγγελος Μοσχονάς υπήρξε καθ’ όλη τη διάρκεια της μακράς πολιτικής και αυτοδιοικητικής του πορείας ένας συνεπής, εργατικός και άξιος αγωνιστής. Διετέλεσε για πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος και μετέπειτα αντιδήμαρχος Αθηναίων. Υπήρξε πάντα ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα που υπηρέτησε με δυναμισμό τις ιδέες και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας. Στην οικογένεια και τους οικείους του απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή