Στα ψηφοδέλτια ΚΚΕ Πομάσκι, Έρη Ρίτσου

Στα ψηφοδέλτια ΚΚΕ Πομάσκι, Έρη Ρίτσου

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζουν στον Περισσό την κατάρτιση των ψηφοδελτίων

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζουν στον Περισσό την κατάρτιση των ψηφοδελτίων. Από τις υποψηφιότητες στον βόρειο τομέα της Αθήνας, που παρουσιάστηκαν στο Χαλάνδρι, ξεχωρίζει αυτή του Γιώργου Πομάσκι, ομοσπονδιακού προπονητή στίβου του Μίλτου Τεντόγλου. Στην ίδια λίστα βρίσκεται η Ερη Ρίτσου, συγγραφέας και κόρη του ποιητή Γιάννη Ρίτσου. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έχει γίνει γνωστό πως εκτός από τον βόρειο τομέα θα κατέβει υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης και στη Φθιώτιδα. Υπενθυμίζεται πως η Σεμίνα Διγενή θα είναι υποψήφια με το ΚΚΕ στον νότιο τομέα της Αθήνας και ο Διονύσης Τσακνής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Ο γ.γ. του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας θα είναι υποψήφιος στον βόρειο τομέα της Αθήνας, στην Α΄ Θεσσαλονίκης και στη Φθιώτιδα.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, στέλνοντας το μήνυμα των εκλογών, δήλωσε πως «τα αστικά κόμματα που κυβέρνησαν πρέπει να είναι όσο γίνεται πιο αδύναμα, για να μην μπορεί η όποια κυβέρνηση να περνάει με ευκολία, χωρίς αντίσταση, αντιλαϊκά μέτρα, να σφίγγει κι άλλο τη θηλιά στον λαό, να υπονομεύει τη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας». Αναφερόμενος στις μετεκλογικές συνεργασίες τόνισε: «Τώρα, προεκλογικά, Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ παίζουν μεταξύ τους παιχνιδάκια, μιλώντας για “κυβέρνηση των νικητών” ή “κυβέρνηση των ηττημένων”, όμως ο στόχος τους είναι ένας: Να εκβιάσουν τον λαό με ψεύτικα διλήμματα. Παλιά τους τέχνη κόσκινο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή