Εκτροχιασμός Πολάκη: «Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς, δεν θα είναι αλλιώς»

Εκτροχιασμός Πολάκη: «Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς, δεν θα είναι αλλιώς»

Ο Παύλος Πολάκης στρέφεται εναντίον 13 δικαστών, 15 δημοσιογράφων, τεσσάρων τραπεζιτών και του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία προκλητική ανάρτηση στο Facebook έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης «στοχεύοντας» δικαστές, τραπεζίτες, δημοσιογράφους αλλά και τον επικεφαλής της Αρχής Δημοσίων Εσόδων προβάλοντας το επιχείρημα πως «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά». 

Στην διαδικτυακή «προκήρυξή» του εναντίον 13 δικαστών, 15 δημοσιογράφων, τεσσάρων τραπεζιτών και του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, ο Παύλος Πολάκης ζητά να τεθεί υπό δημόσιο έλεγχο η μία από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες, απαιτεί απόλυση του Γιώργου Πιτσιλή από την ΑΑΔΕ, στοχοποιεί Μέσα Ενημέρωσης, δεσμεύεται για επαναφορά των ρυθμίσεων του νόμου Παππά όταν (και αν) ο ΣΥΡΙΖΑ ξαναγίνει κυβέρνηση και μιλάει για λίστες Πέτσα με το σύνθημα «τα λεφτά πίσω».

Οι 15 δημοσιογράφοι των οποίων τις φωτογραφίες έχει αναρτήσει ο Παύλος Πολάκης με το απειλητικό μήνυμα «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά» είναι οι: Νίκος Χατζηνικολάου, Δημήτρης Οικονόμου, Σία Κοσιώνη, Δημήτρης Καμπουράκης, Άρης Πορτοσάλτε, Γιώργος Αυτιάς, Αντώνης Σρόιτερ, Νίκος Στραβελάκης, Τάκης Χατζής, Θανάσης Μαυρίδης, Νίκος Ευαγγελάτος, Τατιάνα Στεφανίδου, Γιωργος Παπαδάκης, Αλέξης Παπαχελάς και Κώστας Παπαχλιμίντζος. 

Δείτε την ανάρτηση 

Ανακοίνωση της ΝΔ για την ανάρτηση

«Ο κ. Πολάκης ακολουθώντας την τοξική γραμμή Τσίπρα, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξαναγυρίσει στις εποχές της “κάτω πλατείας”, τότε που έστελνε ομάδες σε σπίτια και ταβέρνες για να τραμπουκίσουν» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σχολιάζοντας την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα στοχοποιεί και απειλεί ευθέως με προγραφές, δημοσιογράφους και δικαστές επειδή έχουν διαφορετική άποψη από αυτή του κ. Πολάκη και του ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτα δεν έμαθαν, τίποτα δεν άλλαξαν», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή