ΝΔ: Ο Τσίπρας δεν τολμά να καταδικάσει τις απόψεις Πολάκη, δηλαδή αυτά που λέει κι ίδιος με άλλα λόγια

ΝΔ: Ο Τσίπρας δεν τολμά να καταδικάσει τις απόψεις Πολάκη, δηλαδή αυτά που λέει κι ίδιος με άλλα λόγια

Η Πειραιώς χαρακτηρίζει «φοβισμένο» τον Αλέξη Τσίπρα

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ένα δημοκρατικό κόμμα, η διαγραφή του Παύλου Πολάκη «μετά τη χυδαία και φασιστική ανάρτηση με τις προγραφές δημοσιογράφων και δικαστικών, θα ήταν αυτονόητη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, σχολιάζοντας την απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου και της Επιτροπής Πολιτικού Σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ που εισηγήθηκαν στην Πολιτική Γραμματεία τη μη συμμετοχή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του κόμματος, και την παραπομπή στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος.

Η Πειραιώς χαρακτηρίζει «φοβισμένο» τον Αλέξη Τσίπρα: «Ο φοβισμένος κ. Τσίπρας δεν τολμάει ούτε αυτό, παρότι από τον ΣΥΡΙΖΑ το είχαν προαναγγείλει. Γιατί, εκτός από τον κ. Πολάκη, πρέπει να καταδικάσει και τις απόψεις του. Δηλαδή, αυτά που λέει κι ο ίδιος με άλλα λόγια» αναφέρει η ΝΔ και καταλήγει: “Αλλά ούτε αυτό μπορεί να κάνει, ούτε τον καταδικασμένο στενότερο συνεργάτη του, κ. Παππά, να αφήσει εκτός ψηφοδελτίων. Από πού τον κρατούν άραγε για να τους κρατάει;» 

Το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε στον απόηχο της ανάρτησης Πολάκη στα social media και της θύελλας των αντιδράσεων που προκλήθηκαν. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «το Εκτελεστικό Γραφείο ομοφώνως εισηγείται στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, που θα συνεδριάσει μεθαύριο Πέμπτη, τη μη συμμετοχή του συντρόφου Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια κόμματος ενόψει της επόμενης κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης».

Η Πολιτική Γραμματεία θα συνεδριάσει την προσεχή Πέμπτη – εκεί δεν αποκλείεται να λάβει μέρος κι ο ίδιος ο κ. Πολάκης, καθώς συμμετέχει σε αυτό το όργανο. Η Επιτροπή Δεοντολογίας αναμένεται να συνεδριάσει την Παρασκευή.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή