Σκέρτσος: Το «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη δικαιώνει πλήρως την κυβέρνηση

Σκέρτσος: Το «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη δικαιώνει πλήρως την κυβέρνηση

«Ο Άρειος Πάγος έκρινε πανηγυρικά ότι εγκληματικές οργανώσεις περιβαλλόμενες τον μανδύα πολιτικού κόμματος δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές στην εκλογική διαδικασία»

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Η απόφαση του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου να αποκλείσει από τις επικείμενες εκλογές το κόμμα του καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλία Κασιδιάρη αποτελεί πλήρη δικαίωση της κυβέρνησης που πρώτη τάχθηκε και πήρε τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για να μείνουν εκτός Βουλής οι εχθροί της Δημοκρατίας, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος.
«Ο Άρειος Πάγος έκρινε πανηγυρικά ότι εγκληματικές οργανώσεις περιβαλλόμενες τον μανδύα πολιτικού κόμματος δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές στην εκλογική διαδικασία. Αυτό είναι το χρέος όλων μας για να προστατεύουμε την δημοκρατία», πρόσθεσε ο κ. Σκέρτσος σε ανάρτησή του στο Facebook.
«Στη σημερινή ιστορική απόφαση συνέβαλε και το 300 σελίδων υπόμνημα που καταθέσαμε στον Άρειο Πάγο μαζί με οπτικοακουστικό υλικό το οποίο αποδεικνύει τη δράση του Ηλία Κασιδιάρη ως πραγματικού αρχηγού του κόμματος».

Πυρά σε ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25

«Δυστυχώς και σ’αυτήν την κορυφαία στιγμή αυτο-προστασίας της δημοκρατίας από τους αρνητές της, ήταν απούσες πολιτικές δυνάμεις της αριστεράς που δηλώνουν ότι βρίσκονται απέναντι στο φασισμό» σημείωσε ο κ. Σκέρτσος.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΜέΡΑ25 βάδισαν μαζί τον δρόμο της διγλωσσίας και υποκρισίας, απέχοντας και από την ψήφιση των κρίσιμων διατάξεων αλλά και από την κατάθεση σχετικού υπομνήματος. Με μισόλογα και πολλά “ναι μεν αλλά” επέλεξαν να “ψαρεύουν” σε θολά νερά αλλά οι επιδιώξεις τους είναι πεντακάθαρες για τους πολίτες.
Όλοι κρινόμαστε όχι μόνο από όσα λέμε αλλά κυρίως από όσα πράττουμε. Και εμείς κάναμε ως οφείλαμε το καθήκον μας απέναντι στη Δημοκρατία».

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT