Τσαπανίδου: «Ο Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το κρατικό αεροσκάφος για τις περιοδείες του»

Τσαπανίδου: «Ο Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το κρατικό αεροσκάφος για τις περιοδείες του»

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός της χώρας και μέχρι και την επόμενη της 21ης Μαΐου μπορεί να κάνει χρήση όλων των κρατικών μέσων της χώρας», απάντησε ο Ακης Σκέρτσος.

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα μίνι πολιτικό «πινγκ-πονγκ» μεταξύ της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του κυβερνητικού εκπροσώπου, για το ζήτημα της χρήσης του κρατικού αεροσκάφους από τον πρωθυπουργό, καταγράφηκε το πρωί της Πέμπτης. 

«Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το κρατικό αεροσκάφος, για τις προεκλογικές του περιοδείες», ανέφερε αρχικά σε βιντεοσκοπημένη δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου. «Τον λογαριασμό τον πληρώνουν οι φορολογούμενοι πολίτες», σημειώνει, σχολιάζοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η χώρα τού ανήκει, και αυτό δεν κρύβεται».

«Στις 21 Μαΐου λέμε “Ως εδώ” στην αλαζονεία και την οικογενειοκρατία», καταλήγει.


Η απάντηση Σκέρτσου

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος ρωτήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις της κ. Τσαπανίδου. «Δεν γνωρίζω αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό αεροσκάφους για το ταξίδι του στην Κεφαλονιά», ανέφερε αρχικά ο κ. Σκέρτσος και προσέθεσε:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός της χώρας και μέχρι και την επόμενη της 21ης Μαΐου μπορεί να κάνει χρήση όλων των κρατικών μέσων της χώρας».

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή