Σκέρτσος: Αποκλείουμε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ μετά τις πρώτες εκλογες

Σκέρτσος: Αποκλείουμε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ μετά τις πρώτες εκλογες

«Με τα σημερινά δεδομένα και τις σκληρές γραμμές που έχει θέσει το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, η συζήτηση και η συνεργασία δεν είναι εφικτή», δήλωσε με σαφήνεια σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος.

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντείνεται η προεκλογική αντιπαράθεση με κεντρικό επίδικο τις ενδεχόμενες μετεκλογικές συνεργασίες που μπορούν να προκύψουν από τις κάλπες της 21ης Μαΐου

«Με τα σημερινά δεδομένα και τις σκληρές γραμμές που έχει θέσει το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, η συζήτηση και η συνεργασία δεν είναι εφικτή», δήλωσε με σαφήνεια σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος, σε ερώτηση που δέχτηκε στο πλαίσιο τηλεοπτικής του παρουσίας στον ΑΝΤ1, μαζί με την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.

Ο ίδιος νωρίτερα είχε εξηγήσει ότι «ο κ. Ανδρουλάκης παίρνει μια πολύ σκληρή θέση, λέγοντας πως δεν θέλει πρωθυπουργό τον αρχηγό ούτε του πρώτου, ούτε του δεύτερου κόμματος». Χαρακτήρισε τη στάση αυτή «απαράδεκτη θέση για τη δημοκρατία που δεν δείχνει σεβασμό στην ψήφο των πολιτών και κλείνει την πόρτα οποιασδήποτε παραγωγικής συζήτησης με τον κ. Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία». 

«Το αποκλείουμε», είχε χαρακτηριστικά ο κ. Σκέρτσος, εξηγώντας ότι μια τέτοια συνεργασία «θα οδηγήσει σε επιβράδυνση, την ώρα που η χώρα χρειάζεται άλματα». 

Σε παρέμβαση της, μετά την απάντηση του κ. Σκέρτσου, η κ. Τσαπανίδου σημείωσε: «αναρωτιέμαι γιατί να σας ψηφίσει κανείς αφού δεν πρόκειται να σχηματίσετε κυβέρνηση και θα πάτε τη χώρα σε δεύτερες ακόμα και σε τρίτες εκλογές». «Η μόνη λύση για να αλλάξουμε κυβέρνηση», όπως είπε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ «είναι ο κόσμος να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να βγει πρώτο κόμμα και να σχηματίσει κυβέρνηση με το τρίτο». 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή