ΣΥΡΙΖΑ: Κεραμέως και Πλεύρης έχουν μετατρέψει τα υπουργεία σε προεκλογικά κέντρα

ΣΥΡΙΖΑ: Κεραμέως και Πλεύρης έχουν μετατρέψει τα υπουργεία σε προεκλογικά κέντρα

«Η αλαζονεία και η καθεστωτική αντίληψη των υπουργών του κ. Μητσοτάκη έχει φτάσει στο απροχώρητο», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η αλαζονεία και η καθεστωτική αντίληψη των υπουργών του κ. Μητσοτάκη έχει φτάσει στο απροχώρητο», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Πιστεύουν ότι το κράτος τους ανήκει κι έχουν μετατρέψει τα υπουργεία σε προεκλογικά τους κέντρα», σχολιάζει και αναφέρει συγκεκριμένα: 
 
«Η κ. Κεραμέως έστειλε email στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας, όπου καλούσε να ψηφίσουν τη ΝΔ, με αποτέλεσμα να την καταγγείλει η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Καβάλας. Ο δε κ. Πλεύρης, όπως αποκαλύπτει σήμερα η KONTRA NEWS, έστειλε email προς τις διοικήσεις των νοσοκομείων της Αθήνας για προεκλογική του συγκέντρωση. Αποκάλυψη που επιβεβαίωσε και ο ίδιος, προσπαθώντας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα».  

«Το λιγότερο που έχουν να κάνουν Κεραμέως και Πλεύρης είναι να παραιτηθούν σήμερα κιόλας από υπουργοί. Και όλα αυτά, ενώ είχε προηγηθεί ο κ. Θεοδωρικάκος που προωθούσε την υποψηφιότητά του από τους επίσημους λογαριασμούς του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη», συνεχίζει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:  

«Στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα πει “Ως εδώ!” στην καθεστωτική αλαζονεία της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή