Βαρουφάκης: Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δαιμονοποίησε τη ρήξη, ενταφίασε την απλή αναλογική

Βαρουφάκης: Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δαιμονοποίησε τη ρήξη, ενταφίασε την απλή αναλογική

«Απόψε, η “ερντογανοποίηση”, ο “εξορμπανισμός” της χώρας, ολοκληρώθηκε. Η “Μητσοτάκης Α.Ε.” νίκησε κατά κράτος», ανέφερε στη δήλωσή του ο γραμματέας του ΜέΡΑ25.

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Απόψε, η “ερντογανοποίηση”, ο “εξορμπανισμός” της χώρας, ολοκληρώθηκε. Η “Μητσοτάκης Α.Ε.” νίκησε κατά κράτος», ανέφερε στη δήλωσή του ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, τονίζοντας ότι αυτό «οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ». 

Σύμφωνα με τον κ. Βαρουφάκη, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ «ενταφίασε την απλή αναλογική, μη αποδεχόμενη την πρότασή μας, εδώ και 2 χρόνια, για μη σύγκλιση προεκλογική σε ένα κοινό μέτωπο ρήξης, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί αυτό το απίστευτο τσουνάμι-μέτωπο συντήρησης». 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχόταν πράγματα στον κόσμο -πράγματα που θα έπρεπε να γίνουν- που, για να γίνουν, χρειαζόταν η ρήξη, την οποία η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δαιμονοποίησε», σημείωσε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή