Εκλογές: Με αυξημένα ποσοστά η Ελληνική Λύση

Εκλογές: Με αυξημένα ποσοστά η Ελληνική Λύση

Την ανθεκτικότητα του κόμματός του στις χθεσινές εκλογές επέλεξε να αναδείξει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, στο μήνυμά του λίγο πριν από τα μεσάνυχτα

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ανθεκτικότητα του κόμματός του στις χθεσινές εκλογές επέλεξε να αναδείξει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, στο μήνυμά του λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Η Ελληνική Λύση, μάλιστα, κατόρθωσε να αυξήσει τα ποσοστά της από το 3,7% του 2019 στο 4,45%, αυξάνοντας τις δυνάμεις της σε πολλές περιφέρειες, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, όπου κατέγραψε ακόμη και διπλάσιες επιδόσεις σε σχέση με τον εθνικό μέσο όρο. Πανελλαδικά η Ελληνική Λύση κέρδισε σε απόλυτους αριθμούς 40.000 νέους ψηφοφόρους. Ενώ ήταν και ένα κόμμα το οποίο επένδυσε σημαντικό πολιτικό κεφάλαιο και χρόνο προκειμένου να αναδείξει ότι αποτελεί τη μοναδική κοινοβουλευτική δύναμη που εξακολουθεί να προωθεί ατζέντα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.

Χθες το πρωί, ο Κυρ. Βελόπουλος ήταν ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που μίλησε για πιθανότητα εκλογικής νοθείας.

«Ευχαριστούμε τους Ελληνες και τις Ελληνίδες που τίμησαν την Ελληνική Λύση. Περάσαμε από φωτιά, από τυφώνα, μείναμε όρθιοι και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Εμείς δεν προδώσαμε κανέναν, είμαστε το μοναδικό πατριωτικό κόμμα, το αποδείξαμε και θα το αποδείξουμε ακόμη μια φορά. Αυτός που ηττήθηκε είναι οι εταιρείες δημοσκοπήσεων. Περάσαμε από τη φωτιά και βγήκαμε αλώβητοι, γιατί αυτοί είναι οι Ελληνες», δήλωσε ενδεικτικά, αργά χθες το βράδυ, ο κ. Βελόπουλος. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο κ. Βελόπουλος νωρίτερα χθες το πρωί ήταν ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος ο οποίος άφησε αιχμές για τη διαδικασία, μιλώντας για πιθανότητα εκλογικής νοθείας. Είπε ενδεικτικά ότι το κόμμα του δημιούργησε έναν «τεράστιο μηχανισμό παράλληλης καταγραφής των αποτελεσμάτων, ώστε να μην υπάρχει ενδεχόμενο νοθείας, και πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρξει τέτοιο ενδεχόμενο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή