Τσίπρας: Στη Νίκαια θα μιλήσει την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας: Στη Νίκαια θα μιλήσει την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Στην Κουμουνδούρου, μετά και τη χθεσινή συνεδρίαση της Εκλογικής Επιτροπής, εστιάζουν στην ανάγκη να ακουστεί καθαρά μια «εναλλακτική, ρεαλιστική και ριζοσπαστική κυβερνητική πρόταση».

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα πραγματοποιήσει ομιλία, αύριο (Τετάρτη 31/5) στις 19:30, στη Νίκαια στην Πλατεία 17ης Αυγούστου (Οσία Ξένη).​

Επιπλέον, ο πρόεδρος του θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star,  σήμερα Τρίτη 30 Μαΐου και ώρα 19:45.

Όπως έγραφε η «Κ», στην Κουμουνδούρου, μετά και τη χθεσινή συνεδρίαση της Εκλογικής Επιτροπής, εστιάζουν στην ανάγκη να ακουστεί καθαρά μια «εναλλακτική, ρεαλιστική και ριζοσπαστική κυβερνητική πρόταση». Υγεία, παιδεία, χρέη, εισοδήματα, κοινωνικό κράτος, δικαιώματα και κράτος δικαίου θα αποτελέσουν τα μεγάλα επίδικα. 

Προς τους αναποφάσιστους θα απευθυνθούν τονίζοντας πως δεν πρέπει να δοθεί «λευκή επιταγή» σε μια κυβέρνηση που έχει αποδείξει από την προηγούμενη τετραετία ότι θα συνεχίσει με μεγαλύτερη ένταση τα αντιλαϊκά σχέδιά της. 

«Πάμε λοιπόν να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς, σε κάθε περίπτωση όμως να αποτρέψουμε μια εφιαλτική προοπτική μιας παντοδύναμης και ανεξέλεγκτης δεξιάς», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωση του τη Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρα.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή