Κουτσούμπας: Η ψήφος στο ΚΚΕ δεν είναι συγκυριακή – Συνεχίζουμε αποφασιστικά

Κουτσούμπας: Η ψήφος στο ΚΚΕ δεν είναι συγκυριακή – Συνεχίζουμε αποφασιστικά

«Με βάση το αποτέλεσμα έχουμε αύξηση σε ποσοστό και σε ψήφους σε σχέση με τις εκλογές του Μαΐου», σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας.

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Να χαιρετίσουμε τους χιλιάδες ψηφοφόρους που ενίσχυσαν το ΚΚΕ», ήταν το αρχικό μήνυμα που έστειλε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουσούμπας στις δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά την εκλογική διαδικασία. 

Ο κ. Κουτσούμπας ξεκαθάρισε ότι «οι βουλευτές του ΚΚΕ θα βρεθούν την επόμενη ημέρα εκεί που έχουν υποσχεθεί, δίπλα στους λαϊκούς αγώνες», ενώ τόνισε ότι «η ψήφος στο ΚΚΕ δεν είναι ευκαιριακή, συγκυριακή, αυτό φάνηκε από το σημερινό αποτέλεσμα» και παρατήρησε ότι «μέσα σε έναν αρνητικό πολιτικό συσχετισμό εκφράζεται μια δυναμική ανόδου».

«Με βάση το αποτέλεσμα έχουμε αύξηση σε ποσοστό και σε ψήφους σε σχέση με τις εκλογές του Μαΐου», σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας και σημείωσε ότι «η μείωση που παρατηρείται σε βουλευτές οφείλεται μόνο στον καλπονοθευτικό νόμο της Νέας Δημοκρατίας». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT