Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Εμείς θα είμαστε η μόνη αντιπολίτευση μέσα στη Βουλή»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Εμείς θα είμαστε η μόνη αντιπολίτευση μέσα στη Βουλή»

«Οι πολίτες αποφάσισαν ότι πρέπει να υπάρχει γυναίκα αρχηγός κόμματος και θα είμαι η μόνη αρχηγός κόμματος μέσα στη Βουλή»

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Από το εκλογικό κέντρο της Πλεύσης Ελευθερίας στην Αγία Παρασκευή, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου υποσχέθηκε στους ψηφοφόρους του κόμματός της πως θα ασκήσει αντιπολίτευση που «δεν έχει ξαναδεί η Βουλή». 

Κάνοντας λόγο για μία «ανέντιμη, πρωτοφανή επίθεση τις τελευταίες δύο εβδομάδες», η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας σχολίασε μετά την είσοδο του κόμματός της στη Βουλή με 3,17% και 8 έδρες (σ.σ, ενσωμάτωση στο 98,13%): «Η Βουλή να έχει ζωή και η Βουλή να έχει μέσα τους πολίτες. Εμείς ρωτήσαμε τους πολίτες “θέλεις να είσαι εσύ στη Βουλή;”. Και οι πολίτες μας απάντησαν “ναι”».

Η κ. Κωνσταντοπούλου εκτίμησε πως το κόμμα της θα συγκεντρώσει στο μέλλον περισσότερους ψηφοφόρους: «βλέποντας ακόμη περισσότερο την Πλεύση Ελευθερίας μέσα στη Βουλή, ολοένα και περισσότεροι πολίτες, γυναίκες και άνδρες, νέοι και νέες, θα απαντήσουν “ναι” με τρόπο ηχηρότερο γιατί η Πλεύση Ελευθερίας να είναι μέσα στη Βουλή».

Διεμήνυσε πως η παράταξή της θα ασκήσει «αντιπολίτευση που δεν θα υπάρξει από κανένα άλλο κόμμα και από κανένα άλλο βουλευτή». «Θα είμαι η υπεράσπιση των πολιτών και αν είμαστε 8 ή 9 βουλευτές, εγώ κάνω για 100 και οι υπόλοιποι, ο καθένας τους κάνει για άλλους 20».

«Οι πολίτες αποφάσισαν ότι πρέπει να υπάρχει γυναίκα αρχηγός κόμματος και θα είμαι η μόνη αρχηγός κόμματος μέσα στη Βουλή […] οι πολίτες αποφάσισαν ότι η Πλεύση Ελευθερίας αξίζει να βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνους που εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό», συνέχισε.

Κλείνοντας η κ. Κωνσταντοπούλου, επανέλαβε πως θα προβεί σε «αντιπολίτευση που δεν έχει ξαναδεί η Βουλή».

«Εμείς θα είμαστε η αξιωματική αντιπολίτευση και η μόνη αντιπολίτευση μέσα στη Βουλή», είπε, ευχαριστώντας τους συνεργάτες της και καταλήγοντας πως η Πλεύση Ελευθερίας δεν είχε χρηματοδότηση, ούτε διαφήμιση και αντιμετώπισε «ανηλεή πόλεμο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT