Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Μάλτας – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Μάλτας – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Μάλτας μίλησαν ακόμη για τη συνεργασία των δύο χωρών σε θέματα ευρωπαϊκής ατζέντας.

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μεταναστευτικό και οι τρόποι αντιμετώπισής του συζητήθηκαν σήμερα, μεταξύ άλλων, κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Μάλτας, Τζορτζ Βέλλα, ο οποίος επισκέπτεται επίσημα την Αθήνα.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης στις παραδοσιακά καλές σχέσεις των δύο χωρών και υπογράμμισε τις περαιτέρω προοπτικές ανάπτυξης της διμερούς συνεργασίας σε τομείς όπως το εμπόριο, ο τουρισμός, η ναυτιλία, η κλιματική αλλαγή, οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Μάλτας μίλησαν ακόμη για τη συνεργασία των δύο χωρών σε θέματα ευρωπαϊκής ατζέντας και σε κοινές προκλήσεις, όπως το Μεταναστευτικό, υπογραμμίζοντας την ανάγκη καταπολέμησης των δικτύων των διακινητών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT