Κεραμέως: Την ερχόμενη εβδομάδα σε δημόσια διαβούλευση ο νόμος για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού

Κεραμέως: Την ερχόμενη εβδομάδα σε δημόσια διαβούλευση ο νόμος για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού

«Ιστορική η ευκαιρία και η ευθύνη όλων των βουλευτών» αναφέρει σε ανάρτησή της η υπουργός Εσωτερικών

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Την ερχόμενη εβδομάδα θέτουμε σε δημόσια διαβούλευση νέο νόμο για να μπορούν όλοι οι απόδημοι Ελληνες πολίτες ΧΩΡΙΣ περιορισμούς να ασκούν το δικαίωμα της ψήφου από όπου και αν βρίσκονται. Ιστορική η ευκαιρία και η ευθύνη όλων των Βουλευτών» αναφέρει σε ανάρτησή της η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως.

Νωρίτερα, από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός προανήγγειλε ότι θα τεθεί την ερχόμενη εβδομάδα σε δημόσια διαβούλευση νόμος με ένα άρθρο που θα καταργεί όλα τα εμπόδια για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού.

«Έτσι ώστε όλοι οι συμπολίτες μας που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους να συμμετέχουν στην πολιτική ζωή της πατρίδας από όπου και αν κατοικούν», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός. «Αφού δοκιμάσαμε τη διαδικασία στην πράξη, να δούμε πόση συνέπεια υπάρχει μεταξύ λόγων και πράξεων. Και γιατί όχι να ψηφιστεί από 300 βουλευτές; Να δείξουμε πόσοι μένουμε πραγματικά πιστοί στις διακηρύξεις μας», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT