Φλωρίδης: Επίσκεψη του υπουργού Δικαιοσύνης σε Πρωτοδικείο και Εφετείο Αθηνών

Φλωρίδης: Επίσκεψη του υπουργού Δικαιοσύνης σε Πρωτοδικείο και Εφετείο Αθηνών

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιάννης Μπούγας και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Πάνος Αλεξανδρής επισκέφθηκαν σήμερα εθιμοτυπικά και ενημερωτικά το Πρωτοδικείο και Εφετείο Αθηνών

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιάννης Μπούγας και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Πάνος Αλεξανδρής επισκέφθηκαν σήμερα εθιμοτυπικά και ενημερωτικά το Πρωτοδικείο και Εφετείο Αθηνών, προκειμένου να διαπιστώσουν, επί τόπου, τις συνθήκες λειτουργίας των δικαστηρίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, «την πολιτική ηγεσία του υπουργείου ενημέρωσαν ο πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Πρωτοδικείου Χριστόφορος Λινός και τα μέλη του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Εφετείου Αικατερίνη Μπετσικώκου και Αικατερίνη Παπαδημητροπούλου σχετικά με θέματα βελτίωσης της λειτουργίας των δικαστηρίων και των υποδομών τους».

Κατά τις συναντήσεις στα δύο αυτά δικαστήρια, «υπήρξε ιεράρχηση των θεμάτων, που χρήζουν άμεση επέμβασης και αυτών που μπορούν να αντιμετωπιστούν μεσοπρόθεσμα», σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή