Μάτι: Την Τρίτη η απόφαση της Βουλής για την άρση ασυλίας της Ρένας Δούρου

Μάτι: Την Τρίτη η απόφαση της Βουλής για την άρση ασυλίας της Ρένας Δούρου

Την Τρίτη, 18/7, η Ολομέλεια της Βουλής θα αποφασίσει την άρση ασυλίας της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου για τη συνέχιση της εκδίκασης της υπόθεσης για την πυρκαγιά στο Μάτι που έχει διακοπεί έως τις 24 Ιουλίου 2023.

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Τρίτη, 18/7, η Ολομέλεια της Βουλής θα αποφασίσει την άρση ασυλίας της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου για τη συνέχιση της εκδίκασης της υπόθεσης για την πυρκαγιά στο Μάτι που έχει διακοπεί έως τις 24 Ιουλίου 2023. Προηγήθηκε η έλευση στη Βουλή σχετικού αιτήματος του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου έχει αποστείλει σχετική επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα με την οποία ζητά την άρση της ασυλίας της προκειμένου να προχωρήσει η διεξαγωγή της δίκης που είναι σε εξέλιξη.

Το εισαγγελικό αίτημα της άρσης ασυλίας της κ. Δούρου εισάγεται απευθείας στην Ολομέλεια, δυνατότητα που παρέχεται από τον ΚτΒ, καθώς ακόμη δεν έχει συγκροτηθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής προκειμένου να προβεί στην σχετική γνωμοδότηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT