ΣΥΡΙΖΑ: Επίσκεψη Ν. Παππά σε Μάνδρα και Λουτράκι που επλήγησαν από τις φωτιές

ΣΥΡΙΖΑ: Επίσκεψη Ν. Παππά σε Μάνδρα και Λουτράκι που επλήγησαν από τις φωτιές

Τη Μάνδρα και το Λουτράκι, «δύο από τις περιοχές της χώρας που επλήγησαν από τις φωτιές τις τελευταίες ημέρες» επισκέφτηκε σήμερα ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη Μάνδρα και το Λουτράκι, «δύο από τις περιοχές της χώρας που επλήγησαν από τις φωτιές τις τελευταίες ημέρες», επισκέφτηκε σήμερα ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Νίκος Παππάς.

«Δυστυχώς, για ένα ακόμα καλοκαίρι η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιλέγει την εκκένωση και όχι την πρόληψη και την αντιμετώπιση. Για ένα ακόμα καλοκαίρι, η χώρα πάει στον “αυτόματο”, με ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνικά μέσα. Παρά τις αναφορές περί ετοιμότητας, παρά τις εξαγγελίες περί ενίσχυσης των δυνάμεων, παρά τις “συγγνώμες” των τελευταίων ετών», αναφέρει ο κ. Παππάς σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook, υπογραμμίζοντας ότι ένιωσε την υποχρέωση να επισκεφτεί τις περιοχές που επλήγησαν, να ακούσει τους κατοίκους που μετρούν ζημιές, να μιλήσει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγάρων με τους άνδρες και τις γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος και τους εθελοντές που δίνουν τη μάχη με αυταπάρνηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή