Εκνευρισμός στη Ν.Δ. για το ζεϊμπέκικο του Πατούλη εν μέσω πυρκαγιών

Εκνευρισμός στη Ν.Δ. για το ζεϊμπέκικο του Πατούλη εν μέσω πυρκαγιών

Πηγές της Ν.Δ. σχολιάζουν πως «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά» αναφορικά με την στήριξη προς τον κ. Πατούλη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντονη δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στη Νέα Δημοκρατία, βίντεο με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη να διασκεδάζει, λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο των δύο χειριστών του πυροσβεστικού αεροσκάφους στην Κάρυστο και εν μέσω πολλαπλών μαχών στα πύρινα μέτωπα. 

Σε βίντεο που διαδόθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα την Πέμπτη, ο κ. Πατούλης φαίνεται χορεύει σε εκδήλωση στο Ζάππειο.

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας μεταφέρουν πως η στάση του κ. Πατούλη αποδοκιμάζεται από την Πειραιώς και αναφορικά με το κατά πόσο επηρεάζεται η στήριξη προς το πρόσωπό του, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, οι ίδιες πηγές σχολιάζουν πως «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά».

Τι απαντά ο περιφερειάρχης

Μετά τις διαρροές για δυσαρέσκεια στη Ν.Δ., ο περιφερειάρχης Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά δημοσίως συγγνώμη, λέγοντας πως η κίνησή του ήταν «εντελώς λανθασμένη».

«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου , κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους. Ηταν μια κακιά στιγμή , για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη», σημειώνει ο κ. Πατούλης. 

«Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου.  Χτες έκανα  λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία , έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα», καταλήγει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή