Στ. Κασσελάκης: Δεν πρόκειται να εκκενώσουμε την Ελλάδα

Στ. Κασσελάκης: Δεν πρόκειται να εκκενώσουμε την Ελλάδα

Εκτός ελέγχου χαρακτήρισε την κατάσταση με τις πυρκαγιές ο ο απόδημος υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτός ελέγχου χαρακτήρισε την κατάσταση με τις πυρκαγιές ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος περιοδεύει στο Κιλκίς με τον τοπικό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Παππά, υπογραμμίζοντας πως η χώρα φαίνεται στην κυριολεξία ανοχύρωτη.

«Θέλουν να μας εκπαιδεύσουν ότι η κανονικότητά μας, από εδώ και πέρα, θα είναι το πένθος και η καταστροφή; Να είναι σίγουρος ο ελληνικός λαός ότι απέναντι σ’ αυτό, δεν πρόκειται να σταθούμε χωρίς φωνή. Δεν πρόκειται να εκκενώσουμε την Ελλάδα», σημείωσε ο απόδημος υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Κιλκίς, συνομίλησε με νέους εργαζόμενους και επαγγελματίες οι οποίοι εξέφρασαν την έλλειψη διεξόδων καριέρας, την εργασιακή και οικονομική τους ανασφάλεια και την στέρηση από βασικά ζητήματα κοινωνικής πρόνοιας. 

Σύμφωνα με τον κ. Κασσελάκη, αναξιοποίητες παραμένουν οι δυνατότητες τοπικής αναβάθμισης, τουριστικής ανάπτυξης και προοπτικής, στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς, ώστε αφενός οι πολίτες να παραμείνουν στον τόπο τους, να εργάζονται και να απολαμβάνουν, και αφετέρου να υπάρχει πρόοδος και ευημερία σε μια περιοχή που βρίθει ιστορίας, πολιτισμού και φύσης.

Kατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον Μητροπολίτη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου, Δημήτριο, σημείωσε πως «σε μια χώρα, μια σταγόνα στο χάρτη, τα προβλήματα είναι αμέτρητα. Να σταματήσει η εθνική ηττοπάθεια και η διχόνοια, να είμαστε με καρδιά ανοιχτή, επιτέλους να είμαστε μία Ελλάδα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή