Σύσκεψη για την αποκατάσταση των δασών σε Εβρο και Πάρνηθα

Σύσκεψη για την αποκατάσταση των δασών σε Εβρο και Πάρνηθα

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύσκεψη με αντικείμενο την αποκατάσταση των δασών του Εβρου και της Πάρνηθας μετά τις πυρκαγιές, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, στη σύσκεψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί, θα λάβουν μέρος οι πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων Περιβάλλοντος & Ενέργειας καθώς και Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη θα διεξαχθεί η συζήτηση στη Βουλή για τις καταστροφικές πυρκαγιές, ενώ το θέμα θα συζητηθεί και στο υπουργικό συμβούλιο, το οποίο συνεδριάζει την Παρασκευή.

Την ίδια ημέρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Ρόδο, η οποία ανήκει στις περιοχές που επλήγησαν σημαντικά φέτος το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, ο πρωθυπουργός θα διαπιστώσει την πορεία καταγραφής και αποκατάστασης των ζημιών και θα συναντηθεί με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εμπλεκόμενους στην Πολιτική Προστασία καθώς και εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT