Φάμελλος: Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για καθυστερήσεις

Φάμελλος: Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για καθυστερήσεις

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η κλιματική κρίση απαιτεί αναβάθμιση της επάρκειας της πολιτείας σε όλα τα επίπεδα», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, σε χθεσινή συνέντευξη του στη «Real News». 

Τόνισε ότι «έχουμε ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο, μία φονική καταστροφή και ένα συντριπτικό πλήγμα στη Θεσσαλία. Όμως υπήρχε πρόγνωση».

Συνεπώς, σημείωσε, «δεν υπάρχει δικαιολογία ούτε για επιχειρησιακές καθυστερήσεις στο επίπεδο της πολιτικής προστασίας ούτε για την καθυστέρηση και το πάγωμα πολιτικών που αφορούν στην προσαρμογή στις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης, στην πρόληψη ή στη στελέχωση κρίσιμων υπηρεσιών». 

Ο κ. Φάμελλος αναφέρθηκε εκτενώς και στην εκλογή προέδρου στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Απηύθυνε κάλεσμα προς τους πολίτες να συμμετέχουν στις εσωκομματικές εκλογές, και επισήμανε ότι όλες οι υποψηφιότητες για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προσθέτουν δυναμική, πολιτικές προτάσεις και κοινωνική απήχηση.

Ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ήδη, καθόλη τη μεταβατική περίοδο, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ως αξιωματική αντιπολίτευση, «έχει δυναμική παρουσία μέσα και έξω από τη Βουλή, αναδεικνύοντας τα σημαντικά θέματα και καταθέτοντας προτάσεις που ενισχύουν την κοινωνία, την οικονομία και τη χώρα συνολικά».

«Το έκτακτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιβεβαίωσε τη βούλησή μας αυτό να συνεχιστεί και την επόμενη ημέρα της νέας ηγεσίας. Και στο εκτεταμένο πρόβλημα της ανασφάλειας, πρέπει να προσθέσουμε και την ακραία ακρίβεια στην αγορά, όπου εδώ και καιρό έχουμε αναδείξει τις κυβερνητικές ευθύνες για την αισχροκέρδεια, και έχουμε καταθέσει προτάσεις», πρόσθεσε.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT