ΠΑΣΟΚ: Επιτελικότητα και αριστεία είναι μόνο σλόγκαν

ΠΑΣΟΚ: Επιτελικότητα και αριστεία είναι μόνο σλόγκαν

Με αιχμές για το επιτελικό κράτος σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ την παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αιχμές για το επιτελικό κράτος σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ την παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τονίζοντας πως «άργησε έξι μέρες».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος, σημειώνει πως «ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ουδέποτε αποδοκίμασε δημόσια το Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για τις προκλητικές δηλώσεις του, με τις οποίες εξίσωνε τους θύτες με τον Αντώνη».

Στρέφοντας τα βέλη προς τον Παύλο Μαρινάκη, το ΠΑΣΟΚ του προσάπτει ότι «ούτε καν ψέλλισε δημόσια ότι φέρει πολιτική ευθύνη (σ.σ. ο Μ. Βαρβιτσιώτης) για την απουσία του Λιμενικού κατά τον απόπλου του Blue Horizon, αφήνοντας απροστάτευτο έναν πολίτη».

«Είναι πλέον εμφανές ότι η επιτελικότητα και η αριστεία είναι μόνο δυο ωραία σλόγκαν χωρίς πολιτικό περιεχόμενο στη μαρκίζα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως σχολιάζοντας νωρίτερα τις εξελίξεις, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε την απόφαση του κ. Βαρβιτσιώτη «αναπόφευκτη και ορθή», ενώ ερωτηθείς για νέες κυβερνητικές αλλαγές, τόνισε ότι «όλοι αξιολογούμαστε καθημερινά» και ότι «αυτό είναι μια διαρκής διαδικασία».

Τη θέση του υπουργού Ναυτιλίας ανέλαβε ο πρώην υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος είχε εκλεγεί στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 βουλευτής Επικρατείας με τη Νέα Δημοκρατία.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή