ΣΥΡΙΖΑ: Την Παρασκευή η συνέντευξη Τύπου Φάμελλου στη ΔΕΘ

ΣΥΡΙΖΑ: Την Παρασκευή η συνέντευξη Τύπου Φάμελλου στη ΔΕΘ

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:30 στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης», θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ-Helexpo. 

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Φάμελλος, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Αιμίλιος Ριάδης», θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ-Helexpo. 

Πριν λίγες μέρες, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε εκφράσει την έντονη αντίδρασή του σε σχέση με τις ημερομηνίες στις οποίες θα μιλήσει στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός. «Ενώ πάντα, το τελευταίο Σαββατοκύριακο της ΔΕΘ, πραγματοποιείται η παρουσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Μητσοτάκης, με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης της ΔΕΘ, μετέφερε εκεί τη δίκη του παρουσία», ανέφερε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. 

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, στις 20.00, θα απευθύνει την ομιλία του στο πλαίσιο της 87ης Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης». Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στις 13.00, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Βελλίδειο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή