Σκουρλέτης: «Τυχόν εκλογή Κασσελάκη εισάγει το κόμμα σε αβέβαιη επόμενη μέρα»

Σκουρλέτης: «Τυχόν εκλογή Κασσελάκη εισάγει το κόμμα σε αβέβαιη επόμενη μέρα»

Το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ και την επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη στον α’ γύρο σχολίασε ο πρώην υπουργός, Πάνος Σκουρλέτης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ και την επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη στον α′ γύρο σχολίασε ο πρώην υπουργός, Πάνος Σκουρλέτης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ALPHA. 

«Εγώ ξεχωρίζω τις τέσσερις υποψηφιότητες από αυτή του κ. Κασσελάκη. Θεωρώ ότι η υποψηφιότητα του κ. Κασσελάκη, εάν τελικά είναι η νικηφόρα, είναι ένα “ραντεβού στα τυφλά” για τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης.

Σύμφωνα με τον Πάνο Σκουρλέτη, «πολλές χιλιάδες κόσμου, σχεδόν το 27-28%, γράφτηκε στο κόμμα χθες και δεν ξέρω αν θα είναι και αύριο. Το λέω αυτό γιατί εγώ, για παράδειγμα, είδα στη δική μου περιοχή ανθρώπους που δημόσια, ακόμη και τώρα, υποστηρίζουν άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης και ήρθαν να ψηφίσουν.

«Σημασία έχει τι αποτέλεσμα θα υπάρξει, διότι δεν είναι όλα τα πρόσωπα το ίδιο. Εγώ ξεχωρίζω τις τέσσερις υποψηφιότητες από αυτή του κ. Κασσελάκη. Θεωρώ ότι η υποψηφιότητα του κ. Κασσελάκη, εάν τελικά είναι η νικηφόρα, είναι ένα “ραντεβού στα τυφλά” για τον ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα, διότι δεν τον ξέρουμε», υποστήριξε ο κ. Σκουρλέτης, προσθέτοντας για τον κ. Κασσελάκη: «Διότι δεν έκανε μία πολιτική καμπάνια. Διότι έχει στοιχεία μεταπολιτικής. Διότι είδαμε η εικόνα και η επικοινωνία να λειτουργούν εις βάρος ενός σαφούς περιεχομένου». «Αισθάνομαι την ανάγκη αυτά να τα πω και δημόσια και νομίζω ότι τυχόν εκλογή του εισάγει τον ΣΥΡΙΖΑ σε μια αβέβαιη επόμενη μέρα. Σε “αχαρτογράφητα νερά”», σημείωσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT