Μαρινάκης για Λιβύη: Ηταν τροχαίο δυστύχημα – Δεν μετέβη κλιμάκιο της ΕΥΠ

Μαρινάκης για Λιβύη: Ηταν τροχαίο δυστύχημα – Δεν μετέβη κλιμάκιο της ΕΥΠ

«Πρόκειται για τραγικό τροχαίο, είναι ξεκάθαρο αυτό. Δεν ισχύει η πληροφορία πως μετέβη κλιμάκιο της ΕΥΠ, το διαψεύδω αυτό»

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η είδηση του τραγικού δυστυχήματος στη Λιβύη που οδήγησε στον θάνατο πέντε συμπολίτες μας που είχαν μεταβεί εκεί για ανθρωπιστική βοήθεια μας γεμίζει οδύνη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και στους οικείους των θυμάτων», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αφού έδωσε συλλυπητήρια στους οικείους των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στη Λιβύη, δήλωσε ότι είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για τραγικό αυτοκινητικό δυστύχημα.

«Η ελληνική κυβέρνηση συνέλεξε πληροφορίες. Δεν ισχύει ότι μετέβη κλιμάκιο της ΕΥΠ στη Λιβύη», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν απολαύει της εμπιστοσύνης της κυβέρνησης ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ κ. Φλώρος, ο κ. Μαρινάκης δήλωσε κατ′ αρχάς πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα άρσης ή λιγότερης εμπιστοσύνης στον αρχηγό του στρατεύματος.

Για τις αρχικές ανακοινώσεις ανέφερε ότι δεν κινείται η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων με δημοσιογραφικούς όρους. «Αυτή την ενημέρωση είχε από τη Λιβύη και αυτήν αναπαρήγαγε στην αρχή. Δεν υπήρχε και η δυνατότητα της τηλεφωνικής επικοινωνίας. Μόλις υπήρξε ενημέρωση, άμεσα εκδόθηκαν επόμενες ανακοινώσεις και ενημερωθήκαμε όλοι για αυτή την τραγική έκβαση», πρόσθεσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT