Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Αδωνι Γεωργιάδη

Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Αδωνι Γεωργιάδη

«Μόνο ντροπή σε όσους νομίζουν ότι ο δημοκρατικός διάλογος γίνεται με τέτοιους όρους», σχολίασε ο υπουργός Εργασίας

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση από αγνώστους σημειώθηκε στο πολιτικό του γραφείο του υπουργού Εργασίας, Αδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

Το περιστατικό αποκάλυψε ο ίδιος ο υπουργός, ο οποίος ανάρτησε στο Twitter φωτογραφία από συνθήματα στην είσοδο του κτιρίου όπου στεγάζεται το γραφείο του. 

Σχολιάζοντας την στοχοποίησή του, ο κ. Γεωργιάδης έγραψε: «Μόνο ντροπή σε όσους νομίζουν ότι ο δημοκρατικός διάλογος γίνεται με τέτοιους όρους».

Την επίθεση στο γραφείο του Αδωνι Γεωργιάδη καταδίκασε άμεσα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter τη χαρακτήρισε «θρασύδειλη».

Αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση του υπουργού Εργασίας, ο κ. Μαρινάκης σχολίασε πως «οι μεγάλες αλλαγές που έχουν ανάγκη οι πολίτες και η χώρα θα γίνουν πράξη. Καμία θρασύδειλη επίθεση δεν θα μας σταματήσει από το να προσπαθούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή