Απάντηση Κασσελάκη σε Αχτσιόγλου: «Θα είμαι ασπίδα προστασίας για όλους»

Απάντηση Κασσελάκη σε Αχτσιόγλου: «Θα είμαι ασπίδα προστασίας για όλους»

Σέβομαι και την τιμώ την Εφη Αχτσιόγλου, την πιστεύω για το SMS, ανέφερε σε δήλωσή του - «Εξακολουθεί να μην καταδικάζει, Δεν χρειαζόμαστε προστασία, σαφείς θέσεις χρειαζόμαστε», αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

2' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες ώρες μετά το εξώδικο το οποίο απέστειλε η Εφη Αχτσιόγλου σε βάρος δημοσιεύματος στο διαδίκτυο που αφορούσε τη φερόμενη «υπονόμευση» του Αλέξη Τσίπρα από την ίδια και την έκκληση που πραγματοποίησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στον Στέφανο Κασσελάκη να πάρει θέση για τις «διαδικτυακές επιθέσεις» που λαμβάνουν χώρο στα σόσιαλ μίντια από φερόμενους υποστηρικτές του, ο κ. Κασσελάκης απάντησε σήμερα τα ξημερώματα μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα X σε ενωτικό τόνο, καταλήγοντας μάλιστα με την «υπόσχεση» ότι «για τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές μου θα είμαι ασπίδα προστασίας».

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε, μάλιστα, ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους» και σημείωσε ότι πιστεύει την Εφη Αχτσιόγλου σε σχέση με το περιεχόμενο του εξώδικου που κατέθεσε: «Τη σέβομαι και την τιμώ και έχει να διαδραματίσει μεγάλο ρόλο στον κοινό μας στόχο», έγραψε.

Ταυτόχρονα, ο κ. Κασσελάκης επεσήμανε ότι «πρoσωπικά, έχω δεχτεί τις μεγαλύτερες δυνατές επιθέσεις. Από τα ΜΜΕ του συστήματος, αλλά ακόμα και από εκείνα του κόμματος, ως υποψήφιος που δεν έχει την ομπρέλα προστασίας του κομματικού σωλήνα»

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους. Η Εφη Αχτσιόγλου μίλησε για ένα ψεύτικο sms που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και για αήθεις διαστρεβλώσεις. Εστειλε εξώδικο. Την πιστεύω απόλυτα. Θέλω να ξεκαθαρίσω και πάλι: Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους. Ανθρώπους που από τη Δευτέρα θα είμαστε μαζί στη μάχη για να πέσει το καθεστώς Μητσοτάκη. Την Εφη Αχτσιόγλου τη σέβομαι και την τιμώ και έχει να διαδραματίσει μεγάλο ρόλο στον κοινό μας στόχο.

Πρoσωπικά, έχω δεχτεί τις μεγαλύτερες δυνατές επιθέσεις. Από τα ΜΜΕ του συστήματος, αλλά ακόμα και από εκείνα του κόμματος, ως υποψήφιος που δεν έχει την ομπρέλα προστασίας του κομματικού σωλήνα. Και από το ίδιο το Μαξίμου, που με πολεμάει λυσσαλέα πριν καν εκλεγώ. Είμαι εδώ για να αντιμετωπίσω όλες τις επιθέσεις. Και να τις συντρίψω μία προς μία. Ομως να ξέρουν όλοι ότι για τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές μου θα είμαι ασπίδα προστασίας.

Δευτέρα 25/9/23

Είμαστε μία γροθιά.

Και είμαστε με το φως».

Ηλιόπουλος: Εξακολουθεί να μην καταδικάζει

Την ανάρτηση Κασσελάκη σχολίασε ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος εξαρχής είχε ταχθεί στο στρατόπεδο της Εφης Αχτσιόγλου. Οπως ανέφερε:

«Ο Σ. Κασσελάκης χθες το βράδυ είπε ότι δεν ξέρει τίποτα γιατί είναι λίγους μήνες στο κόμμα και μέσα σε λίγες ώρες αναδιπλώθηκε, άλλαξε θέση και είπε ότι πιστεύει την Ε. Αχτσιόγλου για το “ψεύτικο sms”.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το ζήτημα δεν είναι το ανύπαρκτο (και όχι ψεύτικο) sms αλλά οι συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον της περί υπονόμευσης, που αναπαράγονται από βασικούς υποστηρικτές του, τις οποίες ουδέποτε καταδίκασε.Και εξακολουθεί να μην καταδικάζει.
Δεν χρειαζόμαστε προστασία.

Σαφείς θέσεις χρειαζόμαστε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή