Αχτσιόγλου: Από αύριο μαχητική αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία

Αχτσιόγλου: Από αύριο μαχητική αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου, μετέβη λίγο πριν τις 11:20μ.μ. μετά την ανακοίνωση του ασφαλούς εκλογικού αποτελέσματος που καταδεικνύει καθαρή νίκη του Στέφανου Κασσελάκη

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου, μετέβη λίγο πριν τις 11:20μ.μ. μετά την ανακοίνωση του ασφαλούς εκλογικού αποτελέσματος που καταδεικνύει καθαρή νίκη του Στέφανου Κασσελάκη. 

Συγκεντρωμένο πλήθος την υποδέχτηκε με συνθήματα και εκείνη προέβη στην πρώτη δημόσια δήλωσή της μετά την κάλπη. 

«Ολοκληρώθηκε σήμερα μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία για τον ΣΥΡΙΖΑ. Η μεγάλη συμμετοχή στην κάλπη και τις δύο Κυριακές έδειξε ότι η κοινωνία κοιτάζει προς τα εμάς. Θέλω να ευχαριστήσω κάθε έναν και κάθε μία που προσήλθε στην κάλπη. Εστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυναμικά παρών για να δώσει τις μεγάλες κοινωνικές και πολιτικές μάχες που έρχονται» και πρόσθεσε. «Από αύριο ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας, να ασκήσουμε μαχητική και δομική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και να δώσουμε προοπτική και ελπίδα στους ανθρώπους αυτού του τόπου που μπορούν και αξίζουν να ζήσουν καλύτερα».

Οπως είπε, τηλεφώνησε στον Στέφανο Κασσελάκη και τον συνεχάρη για την επιτυχία του. «Του εύχομαι να έχει δύναμη στα νέα του καθήκοντα». «Θέλω να ευχαριστήσω τα δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους. Ηταν η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου και θα την υπηρετήσω με αφοσίωση» πρόσθεσε ευχαριστώντας ονομαστικά τον Αλεξη Χαρίτση και τον Νάσο Ηλιόπουλο. 

Με την ενσωμάτωση των 371 εκλογικών τμημάτων από τα 537, ο κ. Κασσελάκης συγκεντρώνει ποσοστό 56,69% με 56.461 ψήφους και η κ. Αχτσιόγλου 43,31% με 43.139 ψήφους. Τα άκυρα και τα λευκά αντιστοιχούσαν στο 1,19%. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή