Τσακαλώτος: Η Αριστερά είναι μαθημένη στα δύσκολα

Τσακαλώτος: Η Αριστερά είναι μαθημένη στα δύσκολα

«Με παρακαταθήκη τις νίκες, τις ιδέες και τις αξίες μας, συνεχίζουμε πάντα αριστερά». Η ανάρτηση στο Twitter

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η Αριστερά είναι εδώ. Είναι μαθημένη στα δύσκολα» σχολίασε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο Twitter, μετά τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ. 

«Η Αριστερά είναι εδώ. Είναι μαθημένη στα δύσκολα. Με παρακαταθήκη τις νίκες, τις ιδέες και τις αξίες μας, συνεχίζουμε πάντα αριστερά» έγραψε στο Twitter ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Οικονομικών, που είχε αποκλειστεί από την κούρσα διεκδίκησης της ηγεσίας στον α’ γύρο των εκλογών.

Κασσελάκης: Προσβλέπω στη συνεργασία της Εφης Αχτσιόγλου

Στην Κουμουνδούρου, ο Στέφανος Κασσελάκης επιχείρησε να στείλει μήνυμα ενότητας λέγοντας πως προσβλέπει στη συνεργασία με την Εφη Αχτσιόγλου. Ευχαρίστησε, δε, και τον Νίκο Παππά, που τον στήριξε στον β’ γύρο των εκλογών. 

«Δεν είμαι φαινόμενο, είμαι η φωνή μιας κοινωνίας. Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ. Αύριο αρχίζει η σκληρή δουλειά. Στους πολέμους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι τίποτα. Αλλά στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος», είπε μεταξύ άλλων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT