Κούλογλου για νίκη Κασσελάκη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πέθανε σήμερα»

Κούλογλου για νίκη Κασσελάκη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πέθανε σήμερα»

«Αυτό είναι το τέλος του αριστερού ΣΥΡΙΖΑ όπως τον γνωρίζαμε», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του κόμματος

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αυτό είναι το τέλος του αριστερού ΣΥΡΙΖΑ όπως τον γνωρίζαμε», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, αναφορικά με τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε δηλώσεις του στον Guardian, ο κ. Κούλογλου είπε πως ο παραδοσιακός κόσμος της Αριστεράς «βρίσκεται σε σοκ», ενώ υποστήριξε ότι «το κόμμα πέθανε σήμερα».

«Ο Κασσελάκης θα κάνει τεράστιες αλλαγές και στο μέλλον θα πραγματοποιηθούν νέες σχετικές μελέτες γιατί αυτό που κατάφερε ήταν απίστευτο», πρόσθεσε. «Εμφανίστηκε σχεδόν από το πουθενά και τώρα είναι στη θέση του επικεφαλής. Είναι τρελό, είναι ένα σενάριο που κανένας δεν θα πίστευε πριν από μερικούς μήνες».

Επιπλέον, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ο κ. Κούλογλου ανέφερε τα εξής: «Πρέπει να αποδείξει ο Κασσελάκης ότι το χάρισμα που έχει δεν είναι μόνο η επικοινωνία. Αλμα προς τα εμπρός ή άλμα στο κενό για τον ΣΥΡΙΖΑ. Το βασικό πρόβλημα του κόμματος, που έκρυβε ο Τσίπρας, είναι ότι δεν είχε επαρκείς ρίζες στην κοινωνία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή