Αποστολάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα λειτουργεί σαν κόμμα, ούτε τάσεις, ούτε εσωτερική αντιπολίτευση – Οποιος δεν θέλει να κάτσει στην άκρη

Αποστολάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα λειτουργεί σαν κόμμα, ούτε τάσεις, ούτε εσωτερική αντιπολίτευση – Οποιος δεν θέλει να κάτσει στην άκρη

«Δεν είναι εύκολο να καταπιεί κανείς το γεγονός ότι κάποιος μέσα σε 20 ήμερες προεκλογικής καμπάνιας κατάφερε να πάρει το κόμμα στα χέρια του», σημείωσε μεταξύ άλλων για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είμαι δικαιωμένος. Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ έδειξαν ενδιαφέρον για να κερδίσει η ελπίδα και το φως ξανά. Ξεκινά μια καινούργια μέρα με δουλειά, με προκοπή», ήταν το πρώτο σχόλιο του επίτιμου αρχηγού ΓΕΕΘΑ και βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Ευάγγελου Αποστολάκη για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του κόμματος. 

«Αυτά που πρέπει να γίνουν και η επόμενη μέρα στο κόμμα χρειάζονται καθαρές θέσεις και καθαρές κινήσεις. Δεν υπάρχουν περιθώρια για χάσιμο χρόνου και αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα», συνέχισε και υποστήριξε ότι «έχει κάποια δόση του φυσιολογικού μετά από μια εσωκομματική αντιπαράθεση να υπάρξουν πικρίες». 

«Δεν είναι εύκολο να καταπιεί κανείς το γεγονός ότι κάποιος μέσα σε 20 ήμερες προεκλογικής καμπάνιας κατάφερε να πάρει το κόμμα στα χέρια του», υποστήριξε στη συνέχεια. «Από κει και μετά όλοι συνειδητοποιούν την πραγματικότητα. Αν δεν το κάνουν, υπάρχουν και άλλοι δρόμοι. Αλλά δεν είναι να φτάσουμε και να ξεκινήσουμε έτσι. Ο ίδιος είναι αποφασισμένος να γίνουν αυτά για τα οποία τον επέλεξε η κοινωνία. Εάν δεν γίνουν αυτά και εάν δεν κάνει τις κινήσεις που πρέπει, το εγχείρημα θα αποτύχει», τόνισε. 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα λειτουργεί σαν κόμμα. Ούτε τάσεις, ούτε φατρίες, ούτε επαναστάσεις, ούτε εσωτερική αντιπολίτευση. Οποιος είναι δίπλα σε αυτές τις θέσεις, όποιος θέλει να βοηθήσει, εδώ υπάρχει πεδίο να προχωρήσουμε. Οποιος δεν θέλει, ας κάτσει στην άκρη», είπε στη συνέχεια ο κ. Αποστολάκης για το εσωκομματικό τοπίο του ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη ημέρα των εκλογών. 

Για το ζήτημα του επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι ο Σωκράτης Φάμελλος θα μπορούσε να παραμείνει σε αυτή τη θέση. 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή