ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Κασσελάκη – Φάμελλου στη Βουλή

ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Κασσελάκη – Φάμελλου στη Βουλή

Οπως σημείωνε η «Κ», όλα συνηγορούν πως ο Σωκράτης Φάμελλος θα παραμείνει επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο, αναμένεται να έχει σε λίγη ώρα στη Βουλή ο νέος πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να συζητήσουν το θέματα λειτουργίας της Κ.Ο. την επόμενη ημέρα της αλλαγής ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Οπως σημείωνε η «Κ», όλα συνηγορούν πως ο Σωκράτης Φάμελλος θα παραμείνει επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, καθώς θεωρείται πως θα αποτελέσει μια ενωτική κίνηση το να μην υπάρξει καμία αλλαγή στη συγκεκριμένη, κορυφαία θέση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ανακοινώθηκε πως ο δικηγόρος Μανώλης Καπνισάκης, που είναι πολύ κοντινό πρόσωπο του κ. Κασσελάκη, θα αναλάβει διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του. Χρέη εκπροσώπου Τύπου αναλαμβάνει η Δώρα Αυγέρη, ενώ ο Γιώργος Τσίπρας τοποθετήθηκε διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Οπως έγραφε η «Κ», ο νέος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται σύντομα να κάνει φανερές τις προθέσεις του με τη σύνθεση που θα επιλέξει για το νέο προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. 

Χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκε για πολύ λίγο με τον Νίκο Παππά, χωρίς να μπουν στην ουσία της επόμενης ημέρας. Ο κ. Παππάς έχει αποκλείσει την πιθανότητα να τεθεί επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ενώ δεν συζητάει ούτε τη θέση του γραμματέα της Κ.Ο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT