Καραμανλής: Ο Κασσελάκης είναι άξιος συνεχιστής του πολιτικού τυχοδιωκτισμού του Τσίπρα

Καραμανλής: Ο Κασσελάκης είναι άξιος συνεχιστής του πολιτικού τυχοδιωκτισμού του Τσίπρα

«Θα του συνιστούσα δε να ξεκινήσει να ενημερώνεται και από άλλες πηγές, πέραν των εκπομπών ελαφριάς ψυχαγωγίας» τονίζει –μεταξύ άλλων– ο κ. Καραμανλής

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απάντηση με αιχμές προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, δίνει ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής.

«Λυπάμαι πολύ που ο νέος –μόνο στην ηλικία, αλλά όχι στη νοοτροπία– πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει τα ψεύδη στοχοποιώντας με προσωπικά για ένα θέμα με το οποίο δεν έχω καμία σχέση, όπως αυτό του ΟΑΚΑ. Είναι όπως φαίνεται άξιος συνεχιστής του πολιτικού τυχοδιωκτισμού του προκατόχου του, Αλέξη Τσίπρα», σημειώνει και προσθέτει: «Πριν του απαντήσω όμως επί προσωπικού, όπως έκανε αυτός, ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά για να τα μάθει. Καθότι είναι είτε άπειρος είτε πρόθυμος διακινητής fake news ή το πιο πιθανό και τα δύο. Θα του συνιστούσα δε να ξεκινήσει να ενημερώνεται και από άλλες πηγές, πέραν των εκπομπών ελαφριάς ψυχαγωγίας».

Ο κ. Καραμανλής στην ανάρτησή του προσθέτει:

«Η μοναδική συμμετοχή του υπουργείου Υποδομών ήταν η τεχνική έκθεση συμβούλου που ζήτησε τον Ιούλιο του 2019 και αφορούσε τις κερκίδες. Η έκθεση αυτή ξεκίνησε να παραδίδεται τμηματικά στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τον Νοέμβριο του 2020 και ο πλήρης φάκελος διαβιβάστηκε τον Μάρτιο του 2021 στο υφυπουργείο Αθλητισμού, στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει το ΟΑΚΑ.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι η πρώτη από το 2004 που προβαίνει σε έλεγχο στατικότητας του ΟΑΚΑ. Οσον αφορά την εμπαθή επίθεση στο πρόσωπό μου για το όνομα το οποίο φέρω, να πω και στον ίδιο και τους συμβούλους του, πως αυτό δεν αποτελεί μομφή, αλλά τιμή. Και είναι χρέος για εμένα να υπηρετώ την πατρίδα μου με διαχρονικές αξίες, από τις οποίες ο ίδιος απέχει πολύ.

Και κάτι τελευταίο, επειδή η χώρα αυτή είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε: τυμβωρυχία με το δυστύχημα των Τεμπών που μας συγκλόνισε όλους, δεν δέχομαι. Εκανα αυτό που επιτάσσει η συνείδησή μου και παραιτήθηκα. Σε κάθε περίπτωση, προκαλώ τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη, ώστε να λάμψει και εκεί η αλήθεια».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή