Μαρινάκης για ανάρτηση Πολάκη: «Ακόμα ένα επεισόδιο στον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ»

Μαρινάκης για ανάρτηση Πολάκη: «Ακόμα ένα επεισόδιο στον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ»

Την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου προκάλεσε η υβριστική ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλου Πολάκη κατά του σκιτσογράφου της «Κ», Δημήτρη Χαντζόπουλου. 

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, προκάλεσε η υβριστική ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλου Πολάκη κατά του σκιτσογράφου της «Κ», Δημήτρη Χαντζόπουλου. 

Η δήλωση του Π. Μαρινάκη:

«Ο υπερσυντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πολάκης, αφού ανήρτησε φωτογραφία του σκιτσογράφου Δημήτρη Χαντζόπουλου, που “τόλμησε” να εκφράσει την άποψή του, τον παρέδωσε «στην χλεύη των κανονικών ανθρώπων» όπως έγραψε, σε μια ακόμα ανάρτηση γεμάτη ύβρεις και μίσος που προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη και παραπέμπει σε λογικές προγραφών. 

Ήταν ακόμα ένα επεισόδιο στον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κατά τα λοιπά μιλάει στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης. 

Η αλήθεια είναι ότι δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Και είναι πράγματι κατάντια το γεγονός, ότι ο γνωστός για την χυδαιότητά του κ. Πολάκης μόλις προ ημερών επιβραβεύτηκε από τη νέα ηγεσία διοριζόμενος σε έναν κομβικό επιτελικό ρόλο». 

Σημειώνεται ότι ο νέος Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ είχε προχωρήσει νωρίτερα στην ακόλουθη ανάρτηση: 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή