Ο Ζαχαριάδης ζήτησε συνάντηση από τον Δούκα: «Να ηττηθεί η συντηρητική διοίκηση στην Αθήνα»

Ο Ζαχαριάδης ζήτησε συνάντηση από τον Δούκα: «Να ηττηθεί η συντηρητική διοίκηση στην Αθήνα»

Συνάντηση με τον Χάρη Δούκα, που πέρασε δεύτερος στον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον δήμο της Αθήνας, ζήτησε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης. Κάλεσε μάλιστα και τους συνυποψήφιους του που επίσης αποκλείστηκαν από τον β' γύρο, να πράξουν το ίδιο

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τον Χάρη Δούκα, που πέρασε δεύτερος στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον δήμο της Αθήνας, ζήτησε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης που αναδείχθηκε τρίτος και αποκλείστηκε. 

«Μίλησα με το φίλο Χάρη Δούκα για να του ζητήσω συνάντηση αύριο το πρωί, ώστε να συζητήσουμε για το περιεχόμενο της διοίκησης της προοδευτικής Αθήνας» είπε ο Κώστας Ζαχαριάδης στην πρώτη του δήλωση μετά τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών.

Κάλεσε μάλιστα και τους συνυποψήφιους του που αποκλείστηκαν από τον β’ γύρο, να πράξουν το ίδιο. 

«Όπως έλεγα από την πρώτη στιγμή προεκλογικά, δεν θα μείνω απαθής, θα πάρω θέση και καλώ το ίδιο να κάνει και ο κύριος Σοφιανός και ο κύριος Παπαδάκης, γιατί είναι πολύ σημαντικό να ηττηθεί η συντηρητική διοίκηση στην Αθήνα. Θέλω να απευθυνθώ στους δεκάδες χιλιάδες Αθηναίους που απείχαν και να τους καλέσω στο δεύτερο γύρο να ψηφίσουν, να συμμετέχουν» συνέχισε ο κ.Ζαχαριάδης.

«Θέλω να στείλω ένα ευρύτερο πολιτικό μήνυμα. Όσοι έχουνε περάσει από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο πρέπει να στηριχθούν από όλους μας. Εμείς κάναμε το πρώτο βήμα, ελπίζω θα ακολουθήσουν και άλλοι διότι η συντηρητική πλειοψηφία στην τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να ρηγματωθεί».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή