Δήμος Αθηναίων: Ποιοι κερδίζουν τη μάχη του σταυρού – Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Δήμος Αθηναίων: Ποιοι κερδίζουν τη μάχη του σταυρού – Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Tην επόμενη Κυριακή στον δεύτερο γύρο θα κριθεί η μάχη της Αθήνας μεταξύ του νυν δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη, που συγκέντρωσε ποσοστό 41,36%, και του Χάρη Δούκα, ο οποίος στηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tην επόμενη Κυριακή στον δεύτερο γύρο θα κριθεί η μάχη της Αθήνας μεταξύ του νυν δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη, που συγκέντρωσε ποσοστό 41,36%, και του Χάρη Δούκα, ο οποίος στηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ και συγκέντρωσε ποσοστό 14,21%.

Η μάχη του σταυρού

Στο 100% της ενσωμάτωσης, στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη πρώτοι σε σταυρούς έρχονται ο Νίκος Αβραμίδης και δεύτερος ο Χρήστος Τεντόμας. Ακολουθούν οι: Καλαμπόκας Εμμανουήλ, Εβερτ Αλβέρτη Αλεξάνδρα, Βουλγαράκης Γεώργιος, Γκαγκάκη Κατερίνα, Κολλάτος Ευγένιος (Σάκης), Σκιαδάς Ελευθέριος, Βαφειάδης Νικόλαος, Αξιώτης Βασίλειος, Βορίδη Μιχελάκου Ιωάννα, Αραμπατζή Νίκη, Βαζύχα Κριστόφ, Δομάζου Θεόπη (Πόπη), Κορομάντζος Βασίλειος. 

Στο ψηφοδέλτιο του Χάρη Δούκα, πρώτη έρχεται η Ρωξάνη Μπέη και ακολουθούν οι Γιώργος Αποστολόπουλος, Ιωάννα Γεννηματά και Μαρία Στρατηγάκη.

Στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Ζαχαριάδη, πρώτη σε σταυρούς έρχεται η Δέσποινα Αλεβυζάκη και ακολουθούν οι Διάνα Βουτυράκου, Αννα Φιλίνη και Ολγα Μπαλαούρα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ

Σημειώνεται ότι τρίτος στη σειρά των προτιμήσεων για τη δημαρχία της Αθήνας κατετάγη ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης, ο οποίος με δηλώσεις του χθες το βράδυ δήλωσε ότι στον β’ γύρο θα υποστηρίξει τον Χάρη Δούκα. 

Ο κ. Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος του ΚΚΕ, τέταρτος στη μάχη για τη δημαρχία της Αθήνας με ποσοστό 12,85%, με δηλώσεις του τόνισε ότι δεν θα στηρίξει κάποιον στον β’ γύρο. Ποσοστό 6,11% συγκέντρωσε ο υποψήφιος με την Ανατρεπτική Συμμαχία, Κωνσταντίνος Παπαδάκης.

Σημαντικό ποσοστό 8,35% συγκέντρωσε ο καταδικασμένος Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ και η Ελένη Παπαδοπούλου προερχόμενη από τη Νίκη έφτασε το ποσοστό του 3,81%. 

Τα αποτελέσματα στον Δήμο Αθηναίων (100% ενσωμάτωση):

Δήμος Αθηναίων: Ποιοι κερδίζουν τη μάχη του σταυρού – Αναλυτικά τα αποτελέσματα-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή