Δήμος Αθηναίων: Συμφωνούν Μπακογιάννης και Δούκας για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ

Δήμος Αθηναίων: Συμφωνούν Μπακογιάννης και Δούκας για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ

Ντιμπέιτ με τον αντίπαλό του στον β’ γύρο των εκλογών για τον Δήμο Αθηναίων αιτήθηκε ο κ. Μπακογιάννης με επιστολή του στην ΕΡΤ - «Χαίρομαι που ο κ. Μπακογιάννης αποδέχθηκε, έστω και με καθυστέρηση ενός γύρου, την πρότασή μου», η απάντηση Δούκα

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ντιμπέιτ με τον αντίπαλό του στον β’ γύρο των εκλογών για τον Δήμο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, αιτήθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης με επιστολή του στην ΕΡΤ. «Χαίρομαι που ο κ. Μπακογιάννης αποδέχθηκε, έστω και με καθυστέρηση ενός γύρου, την πρότασή μου», η απάντηση Δούκα. 

«Στην αυτοδιοίκηση έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε ακόμα και διαφωνώντας», ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο κ. Μπακογιάννης στην ανάρτησή του. 

Η ανάρτηση του κ. Μπακογιάννη:

«Με επιστολή μου ζήτησα από τον πρόεδρο της ΕΡΤ, κ. Κωνσταντίνο Ζούλα, την οργάνωση debate με τον κ. Δούκα ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής στον Δήμο Αθηναίων. 

Ζήτησα οι κανόνες να μην είναι ασφυκτικοί όπως στις εθνικές εκλογές. Είμαστε άλλωστε μόνο δύο, και στην αυτοδιοίκηση έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε ακόμα και διαφωνώντας».

«Τα λέμε εκεί» 

Λίγη ώρα αργότερα, ο έτερος υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, απάντησε με δική του ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στα κοινωνικά δίκτυα:

«Χαίρομαι που ο κ. Μπακογιάννης αποδέχθηκε, έστω και με καθυστέρηση ενός γύρου, την πρότασή μου για τη διεξαγωγή debate. Τα λέμε εκεί».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή