Μητσοτάκης: Περιοδείες με Μπακογιάννη και Πτωχό ενόψει β’ γύρου αυτοδιοικητικών

Μητσοτάκης: Περιοδείες με Μπακογιάννη και Πτωχό ενόψει β’ γύρου αυτοδιοικητικών

Ο πρωθυπουργός στις 10.00 θα επισκεφθεί την πλατεία Βικτωρίας μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων, ενώ το απόγευμα θα βρεθεί στην Τρίπολη μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 10.00 θα επισκεφθεί την πλατεία Βικτωρίας μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων και εκ νέου υποψήφιο, Κώστα Μπακογιάννη, στον δρόμο για τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. 

Χθες, ο κ. Μπακογιάννης «αναμετρήθηκε» τηλεοπτικά με τον «αντίπαλό» του, Χάρη Δούκα, στην ΕΡΤ, όπου και διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους για τα κορυφαία ζητήματα που αφορούν την πρωτεύουσα. 

Το απόγευμα, στις 19.00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Τρίπολη, όπου θα περιοδεύσει μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Πτωχός στον α’ γύρο κέρδισε με πάνω από 10 μονάδες τον Πέτρο Τατούλη, χωρίς όμως να καταφέρει οριακά να κόψει το νήμα από την πρώτη Κυριακή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή