Χ. Δούκας: Ανακρίβειες από τον Μπακογιάννη στο ντιμπέιτ

Χ. Δούκας: Ανακρίβειες από τον Μπακογιάννη στο ντιμπέιτ

«Ανακρίβειες» και εικόνα «μιας Αθήνας που βλέπει μόνο αυτός» αποδίδει το «στρατόπεδο» του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, στον νυν δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη σχετικά με την παρουσία του δεύτερου στο χθεσινό ντιμπέιτ των δύο

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ανακρίβειες» και εικόνα «μιας Αθήνας που βλέπει μόνο αυτός» αποδίδει το «στρατόπεδο» του υποψήφιουηδημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, στον νυν δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη σχετικά με την παρουσία του δεύτερου στο χθεσινό ντιμπέιτ των δύο. 

Σύμφωνα την πλευρά του κ. Δούκα, «ο κ. Μπακογιάννης προσήλθε στο χθεσινό ντιμπέιτ για να μας πείσει ότι ζούμε σε μία άλλη Αθήνα, την οποία μάλλον βλέπει μόνο αυτός. Μας καλούσε να αλλάξουμε μαζί την πόλη, λες και δεν ήταν εκείνος δήμαρχος τα τελευταία 4 χρόνια».

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ο δήμαρχος Αθηναίων «υπέπεσε σε ανακρίβειες για το ποσοστό ανακύκλωσης, λέγοντας ότι είναι στο 10%, ενώ σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Περιφέρειας Αττικής η ανακύκλωση έφτανε μόλις το 3,4% τον Απρίλιο του 2023. Και φυσικά δεν απάντησε ποτέ για το συνολικό κόστος του “Μεγάλου Περιπάτου”». 

Και καταλήγουν ως εξής: «Πληροφορηθήκαμε, επίσης, ότι η έλλειψη καμερών ήταν εκείνη που τον εμπόδισε να μειώσει την ηχορύπανση, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του κέντρου να βιώνουν μία αφόρητη καθημερινότητα. 

Οσο για την ιδέα του να παρακολουθούνται με κάμερες οι παιδικές χαρές, να τον ενημερώσουμε ότι με βάση την απόφαση 77/2009 της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι κάμερες απαγορεύονται σε παιδικές χαρές και σχολεία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT