Βίντεο Κασσελάκη από Νέα Υόρκη: «Ο προοδευτικός κόσμος ύψωσε ανάστημα»

Βίντεο Κασσελάκη από Νέα Υόρκη: «Ο προοδευτικός κόσμος ύψωσε ανάστημα»

Με ένα βίντεο στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης στέλνει νέο μήνυμα για τα εκλογικά αποτελέσματα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα βίντεο στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης στέλνει νέο μήνυμα για τα εκλογικά αποτελέσματα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Ηθελα να είμαι μαζί σας απόψε. Σας στέλνω ένα μήνυμα από τη Νέα Υόρκη. Για τον προοδευτικό κόσμο που ύψωσε ανάστημα.

Για τη σύγχρονη Αριστερά που ακομπλεξάριστα είπε, πριν καν την πρώτη Κυριακή, «είμαστε με τους προοδευτικούς υποψηφίους χωρίς αστερίσκους». Και είδατε τι έγινε», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και προσθέτει:

Είμαι υπερήφανος για τη Θεσσαλία και τον Δημήτρη Κουρέτα. Συγχαίρω τον Χάρη Δούκα, τον Στέλιο Αγγελούδη, την Τίνα Καφατσάκη, τον Σίμο Ρούσσο και όλους τους προοδευτικούς δημάρχους. Επόμενος σταθμός οι ευρωεκλογές. Πάμε δυνατά».

Σημειώνεται ότι ο κ. Κασσελάκης είχε νωρίτερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, στον οποίο έδωσε συγχαρητήρια για την εκλογή του και του επεσήμανε πως θα βρίσκεται δίπλα του και θα τον στηρίζει στα νέα του καθήκοντα. 

Στη συνέχεια επικοινώνησε με τον νέο δήμαρχο Αθηνών Χάρη Δούκα, με τον οποίο είχε μια ιδιαίτερα εγκάρδια συνομιλία, τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονικης Στέλιο Αγγελούδη, στον οποίο μετέφερε τα θερμά του συγχαρητήρια, αλλά και με δημάρχους που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή