Κοτζιάς: Ψηφίσαμε Δούκα για να φύγει ο Μπακογιάννης, όχι για την επαναφορά της γνωστής πράσινης αλαζονείας

Κοτζιάς: Ψηφίσαμε Δούκα για να φύγει ο Μπακογιάννης, όχι για την επαναφορά της γνωστής πράσινης αλαζονείας

«Δικαίωση όσων στήριξαν την πολιτική των συνεργασιών και ευθύνες στους αρνητές της τόσο το 2019 όσο και σήμερα», χαρακτήρισε ο πρώην υπ. Εξωτερικών το χθεσινό αποτέλεσμα

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Να μην επανέλθει η γνωστή πράσινη αλαζονεία», ήταν το μήνυμα που έστειλε –μεταξύ άλλων– ο πρώην υπουργός Εξωτερικών επί ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Κοτζιάς με αφορμή τα χθεσινά αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ταυτόχρονα, κάλεσε «τους φίλους του στο ΠΑΣΟΚ να επιδείξουν λίγη σεμνότητα», λέγοντας πως «ψηφίσαμε Δούκα, για να φύγει ο Μπακογιάννης, η Ν.Δ. και η αλαζονεία της». 

Αναλυτικά, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Κοτζιάς αναφέρει:

«Εμείς ψηφίσαμε Δούκα, για να φύγει ο Μπακογιάννης, η Ν.Δ. και η αλαζονεία της. Δεν ψηφίσαμε για την επαναφορά της γνωστής πράσινης αλαζονείας. Ας επιδείξουν, λοιπόν, λίγη σεμνότητα οι φίλοι μου στο ΠΑΣΟΚ. Το λέει κάποιος που πάντα υποστήριξε τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων».

«Νίκη των δημοκρατικών συνεργασιών»

«Ηττα της Ν.Δ. Νίκη των δημοκρατικών συνεργασιών. Ηττα της αλαζονείας, της προκλητικότητας, των εκβιασμών. Ο λαός μολις διέκρινε μία χαραμάδα άνοιξε διάπλατα την πόρτα. Δικαίωση όσων στήριξαν την πολιτική των συνεργασιών και ευθύνες στους αρνητές της τόσο το 2019 όσο και σήμερα», είχε τονίσει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, σε ανάρτησή του νωρίτερα χθες το απόγευμα για το αποτέλεσμα των εκλογών. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή