Ο Κασσελάκης ιδρύει think tank στον ΣΥΡΙΖΑ με νέα συντονίστρια

Ο Κασσελάκης ιδρύει think tank στον ΣΥΡΙΖΑ με νέα συντονίστρια

Η Διάνα Βουτυράκου ήταν η νεότερη υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Αττική

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης, επιλέγοντας για βασική του συνεργάτιδα στην επιλογή νέων προσώπων τη Διάνα Βουτυράκου.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Κασσελάκης αναφέρει: «Το πρώτο βήμα για την ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να σχηματιστούν μικρές ομάδες εμπειρογνωμόνων ανά θεματική, οι οποίες θα συνεργάζονται απευθείας μαζί μου».

Οπως σημειώνει, η Διάνα Βουτυράκου αναλαμβάνει τον ρόλο της συντονίστριας «για την άρτια στελέχωση αυτών των μικρών “think tank”. Η Διάνα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω στα στελέχη του μέλλοντος. Και θα είναι από εδώ και πέρα στην πρώτη γραμμή ανάδειξής τους μαζί μου».

Σημειώνεται ότι η Διάνα Βουτυράκου, η οποία το 2018 κατέκτησε την πρώτη θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής, ήταν η νεότερη υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στη Δυτική Αττική, ενώ στη μάχη για την ηγεσία είχε ταχθεί με την Εφη Αχτσιόγλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT