Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Φίλη: «Γιατί παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ;»

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Φίλη: «Γιατί παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ;»

«Αν ο Νίκος Φίλης ή οποιοδήποτε στέλεχος ή μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. συμμερίζεται τη συγκεκριμένη αναφορά του Στέφανου Τζουμάκα, γιατί παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ;», αναφέρουν κομματικές πηγές

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με φόντο όσα επεισοδιακά προηγήθηκαν σήμερα μεταξύ των κ.κ. Τζουμάκα, Κασσελάκη και Φίλη, πηγές από την Κουμουνδούρου σημειώνουν ότι ο Νίκος Φίλης «μάλλον δεν είδε, δεν άκουσε, δεν διάβασε την αναφορά του Στέφανου Τζουμάκα στον ΣΚΑΪ ότι έχει εγκατασταθεί η “ολιγαρχία” και η “διαπλοκή” μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.», μια αναφορά που, όπως καταγγέλλουν, στρέφεται «ευθέως συνολικά εναντίον του κόμματος και των μελών του». 

«Η επίκληση αυτή του Νίκου Φίλη ότι η δήλωση του Στέφανου Τζουμάκα αφορούσε πολιτική ή και προσωπική κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι προσχηματική», συνεχίζουν οι ίδιες πηγές υπογραμμίζοντας ότι «αν ο Νίκος Φίλης ή οποιοδήποτε στέλεχος ή μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. συμμερίζεται τη συγκεκριμένη αναφορά του Στέφανου Τζουμάκα, τίθεται το ερώτημα, γιατί παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ;»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή