Απάντηση Κασσελάκη στις επικρίσεις για παλιά άρθρα του: «Δεν θυμάμαι ποιος ήμουν 24 χρόνων»

Απάντηση Κασσελάκη στις επικρίσεις για παλιά άρθρα του: «Δεν θυμάμαι ποιος ήμουν 24 χρόνων»

Τη δική του απάντηση σε επικριτικό δημοσίευμα σχετικά με παλαιότερη αρθρογραφία του έδωσε από τη Νέα Υόρκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη δική του απάντηση σε δημοσίευμα σχετικά με παλαιότερη αρθρογραφία του έδωσε από τη Νέα Υόρκη, όπου περιοδεύει, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, παίρνοντας αποστάσεις από απόψεις που είχε διατυπώσει στο παρελθόν.

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε στη δημοσιότητα που έχουν λάβει παλαιότερα άρθρα του στην εφημερίδα «Εθνικός Κύρηκας», τονίζοντας, μεταξύ άλλων: «Χρειάζεται να μιλάμε για τα άρθρα μου το 2012 για να μπορέσουμε να αποσπάσουμε την προσοχή μας από τη φτωχοποίηση του Ελληνα πολίτη»;.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», υπάρχουν δεκάδες άρθρα στα οποία ο σημερινός πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αξιολογούσε θετικά την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, τασσόταν υπέρ των απολύσεων στο Δημόσιο, καθώς και υπέρ της μείωσης του κατώτατου μισθού.

«Τα κείμενα αυτά παρουσιάζουν μια αξιοθαύμαστη ενότητα και σαφή πολιτική συγκρότηση. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν καμιά σχέση με την Αριστερά», σημείωνε στο δημοσίευμά της η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Κασσελάκης: Δεν θυμάμαι ποιος ήμουν 24 χρόνων

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ομογενειακό ραδιοφωνικό σταθμό COSMOS FM, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Είναι καιρός να καταλάβουμε όλοι και όλες ότι την πιο νωπή εντολή μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ την έχει ο πρόεδρός του, ο οποίος εκλέχτηκε με μεγάλη διαφορά και μάλιστα εκλέχτηκα με ξεκάθαρες πολιτικές προτάσεις. Εβαλα ιδέες, προτάσεις μπροστά. Ο κόσμος ήξερε», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αναφορικά με την παλαιότερη αρθρογραφία του, ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε: «Δεν θυμάμαι αυτά τα άρθρα. Δεν θυμάμαι ποιος ήμουν 24 χρόνων. Ημουν ένα παιδί το οποίο δούλευε σε έναν πολύ δύσκολο τομέα, δούλευα πάρα πολύ σκληρά».

«Βιωματικά μεγάλωσα, έγινα επιχειρηματίας, είδα ανισότητες, άλλαξε ο εαυτός μου και επέλεξα, παρά το γεγονός ότι γνώριζα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επέλεξα να πάω με τον Αλέξη Τσίπρα για τη διακυβέρνηση που έκανε την περίοδο 2015-2019, την καλή διαχείριση που έκανε στο τέλος της ημέρας. Παλεύω για μια προοδευτική Ελλάδα που θα δώσει ισότητα σε όλους. Χρειάζεται να μιλάμε για τα άρθρα μου το 2012 για να μπορέσουμε να αποσπάσουμε την προσοχή μας από τη φτωχοποίηση του Ελληνα πολίτη; μαστε σοβαροί πλέον;», ανέφερε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή