Συνάντηση του Κώστα Καραμανλή με τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Συνάντηση του Κώστα Καραμανλή με τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα επισκέφθηκε στο γραφείο του ο πρώην πρωθυπουργός. Τι συζήτησαν

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Στη διάρκεια της συνάντησής τους, που κράτησε μία ώρα, ο κ. Τζιτζικώστας ενημέρωσε τον κ. Καραμανλή για την πορεία όλων των μεγάλων έργων της Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης. Του έδειξε, επίσης, τα σχέδια για το μεγάλο έργο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2024 και αφορά στο νέο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια, τον ξενάγησε στη νέα αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ο πρώην πρωθυπουργός συνεχάρη τον περιφερειάρχη για την επανεκλογή του από τον πρώτο γύρο και ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε ότι ο κ. Καραμανλής δεν χρειάζεται να έχει βουλευτική έδρα για να ενδιαφέρεται και να βοηθά τον τόπο του, και αυτό έδειξε η σημερινή του επίσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT