Σκουρλέτης: Ο Κασσελάκης γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ μέρα με τη μέρα

Σκουρλέτης: Ο Κασσελάκης γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ μέρα με τη μέρα

Μετά την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που θέτει εκτός κόμματος τον ίδιο αλλά και τους Δημήτρη Βίτσα και Νίκο Φίλη

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αμεσα αντέδρασε ο Πάνος Σκουρλέτης στην είδηση ότι διαγράφεται από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, κάνοντας λόγο για «γελοιοποίηση του χώρου».

«Οι διαδικασίες είναι προβλεπόμενες στο Καταστατικό» σχολίασε ο Πάνος Σκουρλέτης αναφορικά με την παραπομπή του στα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Φαντάζομαι ότι αυτή είναι μία πρόταση προς την επιτροπή δεοντολογίας, που έχει δικαίωμα ο πρόεδρος να κάνει. Παρακολουθώντας τη σημερινή αντίδραση, αλλά και την τοποθέτηση το τελευταίο διάστημα, ειλικρινά λυπάμαι. Λυπάμαι, γιατί αυτός ο χώρος απαξιώνεται και φοβάμαι ότι τελικά κινδυνεύει από την απαξίωση και τη γελοιοποίηση». είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra.

«Ο κ. Κασσελάκης γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ μέρα με τη μέρα» σημείωσε και συνέχισε: «Απορώ τι άποψη έχει ο κ. Κασσελάκης για τα τελευταία πέντε χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ, που είναι μόλις ένα μήνα μέλος του κόμματος. Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει πού βρίσκεται και αν έχει καταλάβει πού έχει εκλεγεί».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή