Συνάντηση Μητσοτάκη – Κασσελάκη την Τετάρτη στη Βουλή

Συνάντηση Μητσοτάκη – Κασσελάκη την Τετάρτη στη Βουλή

Τι ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου, στις 10.00 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα συναντηθεί στο γραφείο του στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Ταυτόχρονα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι αύριο, Τρίτη 31 Οκτωβρίου, στις 11.00, θα συνεδριάσει υπό τον πρωθυπουργό το Υπουργικό Συμβούλιο

Τέλος, σήμερα στις 20.00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο του 27ου ετήσιου συνεδρίου Economist Government Roundtable, θα συζητήσει με τον Φράνσις Φουκουγιάμα, ενώ ο πρωθυπουργός θα μεταβεί την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στην Κίνα, όπου την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, τον πρωθυπουργό Λι Τσιανγκ και τον πρόεδρο της Λαϊκής Εθνοσυνέλευσης Tζάο Λετζί.

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Με πρωτοβουλία Κασσελάκη η συνάντηση

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέλαβε την πρωτοβουλία συνάντησης με τον πρωθυπουργό. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι παρόμοια «θεσμική πρόσκληση» απευθύνθηκε από τον πρόεδρο του κόμματος τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στο ΚΚΕ.

Οσον αφορά το πρόγραμμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανου Κασσελάκη, αξίζει να σημειωθεί ότι μία ημέρα πριν από τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, της οποίας οι εργασίες θα ανοίξουν με την εισήγησή του. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή