Πάνος Σκουρλέτης: Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τρολ του διαδικτύου

Πάνος Σκουρλέτης: Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τρολ του διαδικτύου

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα θέσει ζήτημα εξυγίανσης του δημόσιου λόγου

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα απευθυνθεί ο Πάνος Σκουρλέτης θέτοντας ζήτημα εξυγίανσης του δημόσιου λόγου, με αφορμή τα τρολ του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει να μεταβεί στα γραφεία της Δίωξης είτε αύριο Παρασκευή είτε τη Δευτέρα. 

Ο κ. Σκουρλέτης αναμένεται να κινηθεί νομικά εναντίον χρηστών του Twitter έπειτα από «ηλεκτρονικές επιθέσεις» που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα από ανώνυμους λογαριασμούς της πλατφόρμας. 

Ρωμανός: Χυδαίο κύκλωμα λάσπης στα υπόγεια της Κουμουνδούρου

Στο μεταξύ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Νίκος Ρωμανός σχολιάζοντας τις εξελίξεις δήλωσε ότι «ο κ. Σκουρλέτης αποκάλυψε δημόσια το χυδαίο κύκλωμα λάσπης και μαύρης προπαγάνδας που δρούσε στα υπόγεια της Κουμουνδούρου. Πήγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να δώσει σχετικά στοιχεία». 

«Ελπίζουμε να κατονομάσει τους επώνυμους δημοσιογράφους που διαχειρίζονταν δεκάδες λογαριασμούς μεταξύ των οποίων και τους λογαριασμούς του κ. Τσίπρα. Και επιμένουμε να ζητάμε, ακόμα πιο εμφατικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, να σπάσει επιτέλους την αφωνία του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι ζήτημα δημοκρατίας και διαφάνειας. Και είναι ντροπή να κρύβεται επί τόσες μέρες ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT