Απάντηση Μαρινάκη σε Κασσελάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ φόρτωσε τη χώρα 100 δισ. ευρώ και έκλεισε τις τράπεζες

Απάντηση Μαρινάκη σε Κασσελάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ φόρτωσε τη χώρα 100 δισ. ευρώ και έκλεισε τις τράπεζες

Κόντρα μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του κυβερνητικού εκπροσώπου έχει ξεσπάσει σχετικά με τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τον Κώστα Σημίτη

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κόντρα μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, έχει ξεσπάσει σχετικά με τη χθεσινή δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τον Κώστα Σημίτη.

Υπενθυμίζεται ότι, σήμερα, ο κ. Κασσελάκης επανήλθε παραθέτοντας έναν πίνακα με την πορεία του δημόσιου χρέους, για να λάβει την απάντηση του κ. Μαρινάκη

Η ανάρτηση Κασσελάκη:

«Εχω την τιμή και την ευθύνη να εκπροσωπώ έναν πρωθυπουργό και μια κυβέρνηση που, σε μια περίοδο αλλεπάλληλων εισαγόμενων κρίσεων, προσπαθούν και βρίσκουν λύσεις για τα προβλήματα του παρόντος μιλώντας με όρους μέλλοντος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην απάντησή του. 

Η απάντηση Μαρινάκη

«Οσες φορές και να προσπαθήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα και να διαστρεβλώσει τα λεγόμενά μας, τα πάνω από 100 δισεκατομμύρια ευρώ που φόρτωσαν στη χώρα μας, το κλείσιμο των τραπεζών και η μεγαλύτερη πολιτική εξαπάτηση στη σύγχρονη ιστορία φέρουν τη σφραγίδα του κόμματός του.

Κύριε Κασσελάκη, έχω την τιμή και την ευθύνη να εκπροσωπώ έναν Πρωθυπουργό και μια Κυβέρνηση που, σε μια περίοδο αλλεπάλληλων εισαγόμενων κρίσεων, προσπαθούν και βρίσκουν λύσεις για τα προβλήματα του παρόντος μιλώντας με όρους μέλλοντος.

Αφήνουμε σε εσάς τον ρόλο του εκφραστή της ρητορικής του χθες, της τοξικότητας και της παραπληροφόρησης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή